Velkommen til Coop ferie


Administrationen anbefaler at du tegner en rejse- og afbestillings-forsikring, da Coop Ferie ikke dækker din annullering.

Kan du ikke få adgang til siden:
 Har du glemt din kode, skal du skrive en mail til coopferie@coop.dk og oplyse navn og personalenr. Er du ny bruger, skal vi venligst bede dig om at vælge knappen "Ny bruger" og udfylde skemaet. Måske har du tidligere været oprettet, men ikke haft aktivitet inden for de sidste 5 år, så er du pga. GDPR blevet slettet i Coop Ferie. Du skal derfor oprette dig påny.

Ved oprettelse skal du indtaste dit personalenr./medarbejder nr.  du finder det på din lønseddel. Er det ikke det korrekte nr. vil du ikke få adgang.
A-foreninger : Ansatte i Selvstændige Brugsforeninger
B-foreninger : Ansatte i Butikker, Hovedkontoret (Coop HQ), Irma A/S, Lagre og Logistik, Coop Trading samt Severin.
Folkevalgte bestyrelsesmedlemmer i Coops butikker skal vælge: Bestyrelsesmed./folkevalgt. Det er muligt at leje huse fra den Frie Fond og Private huse. Udvalget af huse er begrænset og fremkommer når man er oprettet.
Pensionister og efterlønnere, som ikke er oprettet, skal tage fat i administrationen på mail coopferie@coop.dk eller på telefon 43 86 32 81 mandag - tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 og 12.00

 

Ny bruger

Personalenr.

Log ind:

Log ind ved at skrive dit personalenr./medarbejdernr. og kodeord
Personalenr
Kodeord
Login problemer?
Hvis du er ansat i coop logger du ind med dit personalenummer.

Hvis du er pensionist og oprettet i Coop Ferie skal du logge ind med dit telefonnummer.