Velkommen til Coop ferie

Administrationen anbefaler at du tegner en rejse- og afbestillings-forsikring (samt annulleringsforsikring) i dit forsikringsselskab, så du er dækket ind, såfremt der sker ændringer i rejseplanerne.

Kan du ikke få adgang til siden
, skal vi venligst bede dig om at vælge knappen "Ny bruger" og udfylde skemaet. Måske har du tidligere været oprettet, men ikke har haft aktivitet inden for de sidste 5 år, så er du pga. GDPR blevet slettet i Coop Ferie. Du skal derfor oprette dig påny.

Ved oprettelse skal du finde dit personalenr. frem (se på din lønseddel).
A-foreninger : Ansatte i Selvstændige Brugsforeninger
B-foreninger : Ansatte i Coops Butikker, Coop A.M.B.A., Irma A/S, Hovedkontoret, Coop Trading, Lagre og Logistik.
Folkevalgte bestyrelsesmedlemmer: skal vælge Bestyrelsesmed./folkevalgt.
Pensionister og efterlønnere, som ikke er oprettet, skal tage fat i administrationen på mail coopferie@coop.dk eller på telefon 43 86 32 81 mandag - tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 og 12.00

Datoer for lodtrækning til Skihytter i Norge og Østrig ugerne 52 til 15, vinterferie ugerne 7/8, sommerferie ugerne 27-32 og efterårsferie uge 42 finder du på hjemmesiden: Praktisk/lodtrækning.

Ny hjemmeside.

Velkommen på den nye hjemmeside. Du kan her se alle de huse Coop Ferie udlejer til Coop ansatte. Du kan finde priser, perioder og endda selv booke din kommende feriebolig. Vedrørende midt- og weekendbookinger, så kan disse tidligst bookes 8 uger før ankomst. Undtagen København, Århus og Berlin de kan bookes hele året (dog ikke i lodtrækningsugerne).

Skrivelse fra Coop Feries Bestyrelse:
Coronavirus og Coop Feries Feriehuse

Kære Kollegaer
Situation i Danmark og Europa er ekstraordinær i disse dage,
og stor travlhed har ramt kontoret, hvor mange medarbejdere henvender sig vedrørende bestilt ferie i vores feriehuse og lejligheder.
Vi råder alle til at følge Coops og Udenrigsministeriets rejsevejledninger og ikke rejse hvis dette bliver frarådet se www.um.dk
Vi har stor forståelse for, at dette kan ende med en meget ærgerlig situation for mange, der har glædet sig til en ferie i vores huse. Vi vil fra bestyrelsen gerne opfordre til en venlig og respektfuld kommunikation til vores medarbejdere, der besvarer henvendelser fra jer og huske på, at de er helt uforskyldt i den situation, der er gældende nu, og at de og vi arbejder på højtryk for at få tingende til at hænge sammen.
Coop Ferie er en feriefond, der udelukkende er drevet af ubrugte feriemidler fra de ansatte. Derfor har vi særlige forpligtelser i forhold til brugen af disse midler.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Log ind:

Log ind ved at skrive dit personalenr og kodeord
Personalenr
Kodeord
Login problemer?
Hvis du er ansat i coop logger du ind med dit personalenummer.

Hvis du er pensionist og oprettet i Coop Ferie skal du logge ind med dit telefonnummer.