Velkommen til Coop ferie

Man skal være fyldt 18 år for at blive oprettet i Coop Ferie.

Sæson 2025 åbner 19. august 2024. 

Administrationen anbefaler at du tegner en rejse- og afbestillings-forsikring, da Coop Ferie ikke dækker din annullering.

Kan du ikke få adgang til siden: Har du glemt din kode, skal du skrive en mail til coopferie@coop.dk og oplyse navn og medarbejdernr. Er du ny bruger, skal vi venligst bede dig om at vælge knappen "Ny bruger" og udfylde skemaet. Måske har du tidligere været oprettet, men ikke haft aktivitet inden for de sidste 5 år, så er du pga. GDPR blevet slettet i Coop Ferie. Du skal derfor oprette dig påny.

Ved oprettelse skal du indtaste dit medarbejder nr. du finder det på din lønseddel. Er det ikke det korrekte nr. vil du ikke få adgang.

A-foreninger : Ansatte i Selvstændige Brugsforeninger
B-foreninger : Ansatte i Butikker, Servicekontoret, Lagre og Logistik, Coop a.m.b.a., Coop Trading, Severin samt LOBYCO.

Pensionister og efterlønnere, som ikke er oprettet, skal kontakte administrationen på mail coopferie@coop.dk eller på telefon 43 86 32 81 mandag - tirsdag og torsdag mellem kl. 10.00 og 12.00

Folkevalgte bestyrelsesmedlemmer i Coop har et medarbejder nr. som udleveres af uddeleren i butikken, ved oprettelse skal der vælges: 
Bestyrelsesmed./folkevalgt. Det er muligt at leje huse fra den Frie Fond og Private huse. Udvalget af huse er begrænset og fremkommer når man er oprettet.

Folkevalgte bestyrelsesmedlemmer i Selvstændige Brugsforeninger skal kontakte BA på mail ba@ba.dk for at blive oprettet i Coop Ferie. Folkevalgte bestyrelsesmedlemmer har mulighed for at leje feriehuset i Skallerup Klit.
Kontakt BA på tlf. 33248135 for yderligere oplysninger.
 

Ny bruger

Personalenr.

Log ind:

Log ind ved at skrive dit medarbejdernr. og kodeord.
Personalenr
Kodeord
Login problemer?
Hvis du er ansat i coop logger du ind med dit medarbejdernummer.

Hvis du er pensionist og oprettet i Coop Ferie skal du logge ind med dit telefonnummer.